Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

About Tati

IMPROVING YOUR LOOKS since 1999

Let's Talk about Tati

Σε όλη μου την καριέρα διδάσκω τις γυναίκες πώς να γίνουν ο καλύτερός τους εαυτός, (τουλάχιστον με τις τεχνικές του μακιγιάζ). Σε προσωπικό επίπεδο προσπαθώ να δίνω το καλύτερό παράδειγμα ως άνθρωπος, ως δασκάλα, ώς youtuber και content creator.

Πιστεύω στην ουσία των πραγμάτων και όχι στο περιτύλιγμα, γι αυτό και δεν παρουσιάζω τίποτα το οποιο πιστευω ότι δεν αξίζει πραγματικά.

Στην ολοκαίνουργια ιστοσελίδα μας θα βρείτε όλα τα αγαπημένα σας μακιγιάζ αλλά και λύσεις σε προβλήματα που μπορει να αντιμετωπίζετε σε αναλυτικά βίντεο στα οποιά πολύ εύκολα αποκτάτε πρόσβαση.

Η Τατη Θουλιώτη ασχολείται επαγγελματικά με το μακιγιάζ απο το 1999. Οι σπουδές τις έγιναν στο London College of Fashion και από τότε συνεργάστηκε με κορυφαίους φωτογράφους μόδας, σχεδιαστές και παραγωγούς. Συμμετείχε στο London Fashion Week, και από το 2007 διδάσκει στο Tsolaki Beauty Studies μεταδίδοντας στους σπουδαστές της την αγάπη και τις γνώσεις της στο επαγγελματικό μακιγιάζ. Μέσα απο αυτό το πρόγραμμα σας δίνεται η ευκαιρία να την γνωρίσετε προσωπικά και να γίνει ο μέντορας σας στη νέα σας καριέρα.

WE LOVE OUR STUDENTS

They are our pride and joy and our biggest advocates

we are dedicated

We believe in both personal and professional development and always strive for the best

global atendees

Our videos are available 24/7 both in greek and in english